Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk defa aşık oluyorum ???

karabocek

Öne çıkan mesajlar

ya ilk defa birine böyle hissettim,anlamıom ilk defa yani..
Onsuz geçirdiğim her dakika bana işkence gibi geliyor,hep sarılmak istiyorum ona böle sırf cinsellik olarak değil ya hep onun yanında olmak istiyorum fln,daha önce komik glrdi böyle başkalarını dinleyince dmkki bizde olduk eheuh.Hiç gülecek halim yok valla,acı çekiom çok pis :( yrdm bekliom,nası kız tavlanır ??? (:p) ( aynı yaştayız ama o başka şubede )[signature][hline]BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki:
benim bi kusum war sapasaglam
hemde kocaman [/b]

[spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_,Raistin...
[/spo]

E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

AYvayı yemişsin arkadaş

Bence ilk insanlar gibi yap.Bi sopayla boynunun arkasından vur.Saçından sürükle

[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 16 Eylül 2004 20:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

15-16[signature][hline]BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki:
hemde kocaman [/b]

[spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_,Raistin...
[/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

:) ozaman süper .. tebrik ederim seni ...

ortak arkadaşınız varmı yokmu bakıosun , ortak arkadaş yoksa hemen ediniosun , sonra arkadaşin ile o ayni ortamda iken gidip 1 kere selam veriosun .. artik ortak arkadaşa ihtiyaç kalmadi ..
bi sonraki fırsatta ( mümkünse yanlızken ) onu ço konuşturabileceğin bi konuda , yakınıosun (örn : üffff , ya 1 kerede şu okullar açılır açılmaz ders programini düzgün yapsalar diye , senin de böyle mi ???" diosun ...
sonra aklına ne geliosa sormaya devam ..
(önemli nokta şu sorduklarini can kulağı ile dinleyeceksin , ilerde yeri geldikçe BAK UNUTMADIM dercesine tekrar sunacaksın )
1-2 kere de boyle uzun uzadiya muhabbet ettin mi , bigün okul çıkışı kadikoye falan gidelim mi dersin ( kiza bigün deme , kesin zaman belirt , örn çarşamba gibi .. hayır derse peki ya perş falan sakın deme !!!! okadar da onemli değilmiş gibi davran , başka zamana söz almaya bak açık çek gibi )

VSVS ....

ha olmassa dünynın sonu değil ... bayaa bi üzülürsün , sonra 2.si gelir aptalmişim 1.sinde dersin .. sonra 2.sine üzülürsün ... 5-6 dan sonra üzülmeyi de bırakırsın öyle gelip geçer , nası olsa yenisi bulunuyor diye ( diecen yaş kaç , yaş 23 kel+göbekli olacaz 4-5 sene içinde şimdiden birine yamanmanin yolunu bulmam lazim :P )[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Sosyal ağlarda paylaş

abi bana öneri verin eheuh,napmalıyım yani şimdi gidin konuşun demeyin mal gibi yanıan gidip hey corç vat ar yu duing tudey mi diycem :p,nası belli ederim ondan hoşlandığımı veya daha doğru bi soru soriyim onun benden hoşlanmasını nası sağlarım ?[signature][hline]BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki:
hemde kocaman [/b]

[/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

hired_gun hmm dediğini dinleyeceğim off varya onu çok seviyorum ya alla allaaaaaa bana daha önce hiç böle olmadı ha oldu ne oldu şu kızı bi düdüklesem hesapları oldu ama bu farklı yani resmini bile görmeye dayanamıyorum liv tyler + angelina jolienin birleşimi bişey ve şirinde güzelliğin yanında[signature][hline]BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki:
hemde kocaman [/b]

[/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

hired gun doru diyo kızla muabbet edcen önceden niyetini belli etmicen ama sora ne bilim 1-2 hafta sora hafiften yavşamaya başalrsın sora da olursa olur olmassa olmaz
ama kızı sakın ha sinema falan gibi bi ortama çağırma yannız olarak ilk seferde
ve eğer kızın erkek arkadaşı varsa vazgeç hem etik deildir hem de kızı erkek arkadaşından ayırma olayını her babayiğit yapamaz
Sosyal ağlarda paylaş

gazdır o boşversen .. Bişi sıkıntı yapmıştır :)[signature][hline]We mek yuh feel alright (G)
Wine up ya body till a mornin light (Then gal)
Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G)
Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because)
Woman, woman, woman ...
Sosyal ağlarda paylaş

ortak arkadaş bul btane nelerden hoşlanir , neler yapar , öğren ...
ya 1 yada 2 kere sen ortak arkadaş ve o bi işekilde selamlaşsaniz bile ortak arkadaşi aradan kaydirman için yeterli bu .. direk gidip selam nasılsın dersin ... iyi , sen derse nolsun işte bikbikbike merak sardim ... anlar misin ?? (ortak arkadaştan öğreniosun tabi kızın bikbikbike meraklı olduğunu ) ...

işin sırrı şu . i kızı 1 kere konuşturmaya başladin mi , gerisi kolay ... o zaten (İSTİSNAİ DURUMLAR HARİÇ ) hiç durmadan herşeyi anlatir durur :P arada 1-2 yorum 1-2 de meraklıymış gibi soru sor .... kiz hayatinin en mutlu anlarini yaşiodur .. çünkü ghenelde kızlar birbirlerini dinlemez , dinler gibi yapip hep kendilerinden bahseder .. eh dinleyen birisi de çekici gelir ... ( hepte dinlemek olmaz , arada bir umursamiyacaksin ki seni hazir görmesin :P )

haydin sana kolay gelsin :)[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,

Sosyal ağlarda paylaş

hmm peki teşekkürler artık oldu oldu olmadı..napalım sağlık olsun..[signature][hline]BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki:
hemde kocaman [/b]

[/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

hired deneyimlisin glb bu konuda :)

frpcim sanada ba$arılar bu konuda.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

sağolun hepiniz.. şans dileyin bana :)[signature][hline]BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki:
hemde kocaman [/b]

[/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Guzin_Abla, 16 Eylül 2004 20:36 tarihinde demiş ki:
Sevgili Yavrum,

Aşık oldum diye umutsuzluğa düşme.Herşey olacağına varır.Umarım hayatın boyunca hep mutlu olursun.

Sevgiler

hurraaay , forumlara güzin abla geldi ....
güzin abla artik ne kadar sevgi aşk sivilce fal kmtü büyü depresyon konusu varsa yetkili sen ol emi :) bölüm açalim sana yetkili ol o bölüme :) avatarin olsun falan ...[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...